Specijalizovani za grčka ostrva

Putno osiguranje


Uskoro krećete na put. Spremili ste sve potrebne brošure i putna dokumenta. Preostaje vam samo da obezbedite odgovarajuće osiguravajuće pokriće kako biste bezbrižno uživali u boravku u inostranstvu. To možete prepustiti nama. Na stranu što je putno osiguranje obaveza koju putnik mora da ispuni, ali šta je PUTNO OSIGURANJE?

Putno osiguranje pruža Vam potpunu i pouzdanu zaštitu dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu, u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja. Na taj način, potpunu brigu o Vama preuzimama Osiguravajuća kuća.
Troškovi medicinske, putne i pravne asistencije su veoma visoki u inostranstvu, tako da kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja navedene troškove plati osiguravajuća kompanija umesto Vas.

Zašto Vam je potrebno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu?
Da biste Vama i Vašim najbližima u neželjenim situacijama omogućili brzu, efikasnu i profesionalnu zaštitu.
U slučaju bolesti ill nesrećnog slučaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Vaše lečenje i organizuju povratak u zemlju prebivališta.

Troškovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja nastale troškove umesto Vas plati osiguravajuća kompanija. Polisa traje koliko i Vaša viza ili boravak a osigurava Vas tokom putovanja i boravka u inostranstvu.
Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili potpunu i pouzdanu zaštitu.

U poslovnicama agencije MEDITERANEO HOLIDAYS možemo Vam ponuditi polise nekoliko osiguravajućih kuća. Tarife osiguranja zavise od poslovne politike osiguravajuće kuće, a Mediteraneo Holidays obavlja samo funkciju posrednika.

Osiguranje od otkaza putovanja

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je u savremenom svetu praksa već dugi niz godina ali kod nas se smatra nepotrebnim troškom. Ali sve do momenta kada zbog nepredvidjenih situacija gost nije u mogućnosti da putuje. Tada obično dolazi do nezeljenih situacija koje rezultiraju stresom, nervozom, čestim mejlovanjem a u nekim slučajevima pretnjama Organizatoru i sl..

Da bi ste sve to izbegli, OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je jedan vrlo mali procenat doplate na Vaš aranžman u totalu a koji Vam omogućava da budete bezbrižni znajući da ako do takve situacije dodje, vi imate pravo na 100% povraćaj sredstava koje ste uplatili.

Prilikom prijave za putovanje, neophodno je da saopštite da želite ovaj vid osiguranja i zaposleni službenik će Vam saopštiti iznos Vašeg osiguranja. Okvirno iznosi od 7.35€ po osobi za sve aranžmane do 500€ vrednosti. Aranžmani u vrednosti od 501-1.000e su oko 23€...

Složićete se da je to mali iznos a koji Vam omogućava da bezbrižno planirate unapred svoje putovanje...