Specijalizovani za grčka ostrva

HOTEL SKIATHOS PALACE HOTEL

Destinacija: Kukunaries, SKIJATOS, GRČKA
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Polupansion

Naše mišljenje 4*sup
Usluga: Polupansion (doručak / večera - švedski sto-samoposluženje)
Lokacija:Hotel se nalazi na uzvišenju, iznad čuvene Kukunaries plaže, na oko 10km od grada Skijatosa, oko 250m od Kukunaries plaže i oko 150m od male Marata plaže do koje vode stepenice (prelazi se ulica).
Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran, bar, bazen sa ležaljkama, frizerski salon, prodavnicu suvenira, teniski teren, stoni tenis i dečiji park. Hotel je pogodan za porodice sa decom.
Moderne sobe pogled brdo prizemlje – sobe koje se nalaze u prizemlju, imaju renovirana kupatila i imaju zajednicku terasu.
Moderne sobe pogled brdo – sobe koje su kompletno renovirane, imaju sopstvenu terasu. Mogu biti u prizemlju ili na spratu.
Moderne sobe sa pogledom na more -  sobe koje su kompletno renovirane, imaju sopstvenu terasu. Mogu biti u prizemlju ili na spratu.
Deluxe soba - ove sobe imaju pogled na plažu. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, telefon i muzičke radio kanale, balkon/terasa.
Superior deluxe soba - ove sobe imaju pogled na Koukounaries plažu. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo sa bade mantilom i papučama, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, telefon i muzičke radio kanale, balkon/terasa, dvd player.
Executive soba - ove sobe su kompletno renovirane i imaju lezaljke i suncobrane na terasi. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo sa bade mantilom i papučama, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, balkon/terasa.
Napomena: Besplatni mini bus više puta u toku dana vozi goste hotela do plaže Koukounaries kao i tri puta dnevno do grada. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu na plažama Koukounaries i Marata.