Specijalizovani za grčka ostrva

HOTEL ELIVI HOTEL

Destinacija: Kukunaries, SKIJATOS, GRČKA
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluženje)
Lokacija: Hotel Elivi je okružen borovom šumom iz koje se pruža pogled na plažu. Sastoji se od 3 smeštajna objekta: hotela Xenia, objekta Grace Suites i objekta Nest Villas&Suites. Objekti Elivi Xenia hotel i Elivi Grace Suites su smešteni uz peščanu plažu Ampelakija koja se nalazi u produžetku čuvene plaže Kukunaries, dok objekti Elivi Nest Rooms, Villas & Suites izlaze na plažu Banana. Plaže Kukunaries i Ampelakia su od Elivi Xenia udaljene oko 50 m, a plaže Banana i Mala Banana udaljene oko 100 m od objekta Elivi Nest Rooms Villas & Suites. Gosti hotela mogu besplatno koristiti ležaljke na plažama Ampelakija, Banana, Mala Banana i Kukunaries. Plaže Banana i Ampelakija udaljene su jedna od druge oko 700 metara.  Luka Skijatos je udaljena 12 km, a Aerodrom Skijatos 14 km.
Hotelski sadržaj: Obroci se služe u restoranu Xenia gde se za ručak pripremaju jela internacionalne i lokalne kuhinje. Restoran Leda i Swan nude jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Kokteli, vina i ostala pića služe se u 6 različitih barova u okviru objekta. U okviru hotela se nalaze teniski teren, teretana na otvorenom i teren za košarku. Tu su i 2 bazena na otvorenom, spa centar sa bazenom u zatvorenom koji u svom sastavu ima 3 sobe za masažu, raznovrsne tretmane za opuštanje i podmlađivanje, frizerski salon, kao i usluge manikira i pedikira. Gostima je na raspolaganju i parking.
Sobe: Hotel nudi smeštaj u luksuzno uređenim sobama, suite jedinicama i vilama. Pored toga, svaka smeštajna jedinica sadrži balkon, popločano dvorište ili terasu sa pogled na šumu, more ili vrtove. Kupatila su opremljena Hidromasažnim tuševima. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan WiFi.
Delovi hotelskog kompleksa Elivi sadrže sledeće tipove smeštajnih jedinica –
Xenia Hotel: deluxe soba i superior soba;
Grace Suites: junior suite prvi red do plaže sa bazenom (Beachfront Junior Suite), suite prvi red do plaže (Beachfront Suite) i Presidental Suite;
Nest Villas & Suites sa privatnim bazenom (private pool): Deluxe Supreme, Junior Premium Suite, Premium Suite, Premium Inter-Connected Suite, Premium Double Suite, Exclusive Swan Villa;
Nest Villas & Suites viši sprat (upper floor): Deluxe Supreme, Junior Premium Suite Hot Tub, Premium Suite Hot Tub, Premium Inter-Connected Suite Hot Tub, Premium Seafront Hot Tub i Premium Double Suite Hot Tub).