POVRATAK NA NIVO:

Apel AS za blagovremeni dolazak na aerodrom

0
Apel AS za blagovremeni dolazak na aerodrom

Poštovani

Od avio prevoznika Air Serbia, dobili smo preko YUTA dopis u kome apeluju na sve putnike da dodju blagovremeno na aerodrom kako bi se pravovremeno čekirali. Dopis Vam predstavljamo u celosti"Prema ugovorima o čarter prevozu sa domaćim tur operatorima, definisano je da je agencija u obavezi da obavesti putnike da na aerodrom dođu najmanje 2 sata pre poletanja.

Svedoci smo da se u praksi dešava da se pojedini putnici ne pridržavaju ovih instrukcija I da pojedini putnici dolaze na aerodrom neposredno pre poletanje čime ugrožavaju završetak procesa prijavljivanja na let.

Posledično ovakav pristup može uticati na kašnjenje leta ili do toga da putnici ne budu primljeni na let.

Znajući da su tokom letnjeg perioda na čarter letovima u pitanju putnici koji odlaze na godišnji odmor, Er Srbija teži ka tome da se svi putnici ukrcaju na let.

S obzirom na povećan obim saobraćaja tokom ovogodišnje letnje sezone, check in šalteri na čarter letovima će se zatvarati 45 minuta pre poletanja kako bi se ispoštovala planirana poletanja.

Putnici koji kasno stignu na aerodrom I nestignu da se prijave do zatvaranja check in šaltera, neće biti u mogućnosti da se ukrcaju na let."

Air Serbia

Autor:

Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

  • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
  • Tel: (+ 381 11) 2144 144
  • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !