POVRATAK NA NIVO:

Istorijat turističke agencije

Najlepše i najbolje stvari u životu nastaju iz ljubavi... Tako je, sada već davne 1995. godine, naš mali tim doneo odluku da svoju ljubav prema grčkim ostrvima pretoči u turističku agencuju koja će svojim putnicima pružati jedinstvenu uslugu na našim prostorima. I tada je nastala turistička agencija "Kalodoukas Holidays".

Iz godine u godinu uvećavao se broj direktnih čarter letova, ka sve većem broju grčkih ostrva, uvodimo kombinovani boravak na više ostrva u okviru jednog paket aranžmana, brodske karte, individualne hotelske rezervacije...i polako, sa pravom stičemo epitet "specijalizovane agencije za grčka ostrva".

2015. godine, u sklopu obeležavanja 20 godina postojanja, činimo novi iskorak, promenom naziva u MEDITERANEO HOLIDAYS, sa novim modernim vizuelnim identitetom, uz uvođenje novih tehnologija u naš rad, ali uz zadržavanje tradicionalno neposrednog kontakta sa našim klijentima, koji nam iz godine u godinu pružaju sve veće poverenje i još jači vetar u leđa.

Samim tim, naša odgovornost i obaveza prema našim putnicima postaje sve veća. Pažljivo biramo naše turističke vodiče i predstavnike na destinacijama, pažljivo biramo studije i apartmane, hotele, od onih malih, porodičnih, do onih najluksuznijih. Posedujemo i ekskluzivne ugovore sa velikim brojem hotela za tržište Srbije. Takođe, prednjačimo u konkurentnosti naših cena.

Normalno je da naši putnici, vremenom očekuju novitete, tako da svake naredne sezone u svojoj ponudi imamo nove paket aranžmane, destinacije, nove opcije za kombinovanje i nove smeštajne kapacitete.
Dugogodišnje poslovanje sa grčkim partnerima, sa kojima smo ostvarili izuzetno prisne odnose i duboko poverenje, sa jedne strane,  i naši zaposleni, sa druge strane, koji su lično obišli većinu destinacija i objekata koji se nalaze u našoj ponudi, garantuju najviši nivo usluge i pažnje prema svakom našem putniku.

Pozivamo Vas da posetite naše poslovnice, kako biste dobili sve potrebne informacije iz prve ruke i osetili duh Grčke i pre samog putovanja. Sa druge strane, prateći savremene trendove i poštujući vreme naših klijenata, omogućavamo telefonske rezervacije ili putem e-maila, plaćanje preko računa i podizanje dokumenata na samom aerodromu uz asistenciju naših službenika, pred polazak na put, bez potrebe da prethodno dolazite u našu agenciju.

Svoje poslovanje obavljamo kroz dve poslovnice:

  • Poslovnica NOVI BEOGRAD, N. Beograd, Bul.M.Pupina 10v lok 9, Tel: 011-2144-144
  • Poslovnica CENTAR, Beograd, Hajduk Veljkov Venac 6, Tel: 011-26-26-099 


Radujemo se godinama koje su pred nama i radujemo se vašim osmesima...

Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

  • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
  • Tel: (+ 381 11) 2144 144
  • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !