POVRATAK NA NIVO:

Istorijat turističke agencije

Agencija "mediteraneo" više nego uspešno posluje u Srbiji od 1995 godine. Prvih 19 godina pod imenom Kalodoukas holidays a od 2015g pod imenom "Mediteraneo holidays". Svih proteklih godina, trudili smo se da lepote grčkih ostrva približimo domaćim gostima.
Prvi čarter let obavili smo za ostrvo Rodos, i nekoliko godina je to bila jedina destinacija koju smo servisirali.

Kako smo polako rasli, učili i prošli mnogo toga, dočekli smo da 2016-tu godinu realizuemo sa 10-tak čarter destinacija ka grčkim aerodromima i zavidnim brojem zadovoljnih putnika.

Mimo tog segmenta poslovanja, veliki je broj putnika koji godinama koriste naše usluge rezervacija smeštaja širom obale te na put kreću svojim vozilom. Kao zastupnici nekoliko rezervacionih sistema, u mogućnosti smo da uradimo rezervacije i u oblastima i mestima ne toliko popularnim i komercijalizovanim što nailazi na veliko odobravanje gostiju koji žele malo i da se sklone od uobičajene turističke gužve.

Ponosno možemo da kažemo da je i veliki broj današnjih radnika u turizmu, kako kod nas tako i u drugim agencijama ponikao iz turističkih škola koje su obavljale u našoj agenciji i profesionalnu praksu.

Agencija kroz svoje dve poslovnice zapošljava više od 15 stalno zaposlenih radnika, a u toku sezone pridružuje nam se i izvesni broj kolega tokom leta kao i brojni turistički vodiči. Svoje poslovanje obavljamo kroz dve poslovnice:


  • Poslovnicu NOVI BEOGRAD, N. Beograd, Bul.M.Pupina 10v lok 9 Tel: 011-2144-144
  • Poslovnicu CENTAR, Beograd, Čubrina 5 Tel: 011-26-26-099 

Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

  • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
  • Tel: (+ 381 11) 2144 144
  • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !