POVRATAK NA NIVO:

Avio karte za ceo svet

U našim poslovnicama, možete kupiti avio karte najvećih svetskih kompanija, može se rezervisati smeštaj u svim zemljama sveta i naručiti usluge u preko 5.000 Rent-a-car kompanija.
Sve od upita, rezervacije, uplate i Å¡tampe avio-karte obavlja se brzo u samoj agenciji.

INFORMACIJE O REZERVACIJAMA

Ako ste rezervisali i platili kartu možete proveriti Vašu rezervaciju na web sajtu Checkmytrip. Potrebno je da sa vaše karte pročitate broj rezervacije i da na obrascu koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj broj i Vaše prezime. Pročitajte broj vaše rezervacije sa karte. Polje u kome je šifra se naziva PNR Code. To je uvek šifra dužine 6 znakova i brojeva. Potom u vašem pretraživaču unesite www.checkmytrip.com i unesite u odgovarajuća polja broj rezervacije i Vaše prezime. Na ovaj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu kao i niz informacija o gradu u koji putujete. Ako ste rezervisali hotel ili rent-a-car dobićete informacije o statusu tih rezervacija.


Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

  • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
  • Tel: (+ 381 11) 2144 144
  • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !